Rize'de ortaya çıkan Nana'ya 6 yıl!

Polis’in Rize’nin Pazar İlçesi’nde ortaya çıkardığı korkunç fuhuş olayında sanıklara ceza yağdı. Çevresinde “Bebek yüzlü” olarak anılan Gürcistan uyruklu Nana G., ile Rizeli Bar işletmecisi Yılmaz K., 6 şar yıl 3’er ay hapis cezasına çarptırıldılar. İddia

Rize'de ortaya çıkan Nana'ya 6 yıl!

Polis’in Rize’nin Pazar İlçesi’nde ortaya çıkardığı korkunç fuhuş olayında sanıklara ceza yağdı. Çevresinde “Bebek yüzlü” olarak anılan Gürcistan uyruklu Nana G., ile Rizeli Bar işletmecisi Yılmaz K., 6 şar yıl 3’er ay hapis cezasına çarptırıldılar.

İddiaya göre, Gürcistan uyruklu, 28 yaşındaki Nana G., Rize’de tanıştığı Bar işletmecisi Yılmaz K., ile İşbirliği yaparak, iş vaadiyle Türkiye’ye getirdikleri küçük yaştaki bayanları fuhuşa zorladılar. Kabul etmeyenleri ise işletmenin bahçesinde eştikleri mezara indirerek ölümle tehdit ettiler.

Rize’deki korkunç fuhuş olayı, Gürcistan uyruklu, E. Z., Ukraynalı S.T, N.B, N.A ve N. K isimli kadınların Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmeleri üzerine ortaya çıkmıştı. Zanlılar hakkında Erzurum İkinci Ağır Ceza Mahkemesinde 'Fuhuş’a teşvik etmek veya yaptırmak, aracılık ettirmek, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak, örgüt kurma ve insan ticareti' suçlarından 15'er yıl hapis cezası istemi ile dava açıldı. Mahkemedeki son duruşmada sanıklar 6’şar yıl 3’er ay hapis çaptırılırken, Aynı davada yargılanan 8 kişi hakkında ise beraat kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel