Rize'de 'örnek' davranış!

 Rize Belediye Başkanı Ak Partili Halil Bakırcı, Belediye Mezarlıklar Şefliği morg ve gasilhanesinde çalışanların bahşiş almalarını yasakladı. Bakırcı, morg girişine ’Görevlilere bahşiş verilmesi kesinlikle yasaktır’ yazılı uyarı levhaları astırdı. Ekrem

Rize'de 'örnek' davranış!

 

Rize Belediye Başkanı Ak Partili Halil Bakırcı, Belediye Mezarlıklar Şefliği morg ve gasilhanesinde çalışanların bahşiş almalarını yasakladı. Bakırcı, morg girişine ’Görevlilere bahşiş verilmesi kesinlikle yasaktır’ yazılı uyarı levhaları astırdı.

 

Ekrem Orhon Mahallesi’nde yer alan Sahil Camii önündeki avlu altında bir süre önce Rize Belediyesi tarafından Mezarlıklar Şefliği bünyesinde morg ve gasilhane açıldı.

 

Biri imam, 5 kişinin görev yaptığı morg ve gasilhanede vatandaşların vefat eden yakınları için ücretsiz defin hazırlık hizmeti veriliyor. Morg görevlilerinin bahşiş aldığını duyan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, çalışanların bahşiş almalarına yasak getirdi. Başkan Bakırcı, morg girişi ve içerisindeki çeşitli bölümlere de ’Görevlilere bahşiş verilmesi kesinlikle yasaktır’ yazılı uyarı levhaları asıldı.

 

’BAHŞİŞ ALINDIĞINI DUYARSAM İŞLERİNE SON VERİRİM’

 

Bakırcı, morg ve gasilhanede vatandaşlara acılı günlerinde ücretsiz hizmet verdiklerini belirterek, burada çalışan görevlilerin zaman zaman bahşiş aldığını duyduğunu söyledi. Buna yasak getirdiğini ifade eden Bakırcı, "Burada bahşiş verilmesi doğru değil. Bunu yasakladık. Bahşiş alındığının ispatı bir yana, böyle bir şeyin duyumunu alırsam o görevlinin işine son veririm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel