Rize'de operasyon! Tutuklandılar...

 Rize'de, İstanbul'dan temin ettikleri sahte paraları piyasaya sürdüğü iddiasıyla 4 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda piyasaya 100 liralık saht

Rize'de operasyon! Tutuklandılar...
 Rize'de, İstanbul'dan temin ettikleri sahte paraları piyasaya sürdüğü iddiasıyla 4 kişi tutuklandı.
 
Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda piyasaya 100 liralık sahte banknot sürmeye çalıştıkları iddiasıyla T.Y. (28), A.Y. (30), M.Ö. (28) ve S.Y'yi (28) gözaltına aldığı ifade edildi.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların "piyasaya sahte para sürmek" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı kaydedildi.
 
Açıklamada, halkın bu tür olaylarla karşılaşmamaları için toplu olarak alışveriş yaptıkları semt pazarları, dolmuş, taksi ve büyük marketlerde duyarlı ve dikkatli olmaları, şüphelendikleri şahısları ise 155'i arayarak ihbarda bulunmaları gerektiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler