Rize'de operasyon!

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde yürütülen çalışmalarda, M.Ş. ve E.A'nın üzerinde yapılan aramada, şeffaf poşet içerisinde toz halinde daralı a

Rize'de operasyon!

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde yürütülen çalışmalarda, M.Ş. ve E.A'nın üzerinde yapılan aramada, şeffaf poşet içerisinde toz halinde daralı ağırlığı 9,11 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, jandarma ekiplerinin sorumluluk bölgesinde bulunan yerlerde adli makamlardan alınan arama kararı ve yapılan istihbarat çalışmaları kapsamında 76 Hint keneviri bitkisi, 50 kenevir tohumu ve 5 gram esrar ele geçirildiği ifade edildi.

Şüpheli şahıs E.A'nın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı kaydedilen açıklamada, 1 şüpheli şasın gözaltına alındığı, 2 şüpheli şahsın ise Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel