Rize'de operasyon: 14 gözaltı!

Rize'de, uyuşturucu ve uyarıcı madde sattıkları iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı.Rize Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde ve ilçelerde uyuşturucu, uyarıcı madde s

Rize'de operasyon: 14 gözaltı!

Rize'de, uyuşturucu ve uyarıcı madde sattıkları iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı.

Rize Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde ve ilçelerde uyuşturucu, uyarıcı madde satan, aracılık eden ve kullanılmasını kolaylaştıranlara yönelik çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Yaklaşık 11 gün süren çalışmanın ardından farklı adreslere eş zamanlı yapılan operasyonda, esrar ve uyuşturucu nitelikli hapların ele geçirildiği, olaya ilgili M.T, M.B, H.Ö, D.B, A.B, M.A, M.Y, C.D, V.D, Z.S, T.Ç, Ş.Ö, T.C. ve A.B'nin "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal etmek ve ticaretini yapmak, kullanmak, bulundurmak, kullanılmasını kolaylaştırmak" iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel