Rize'de ölü sayısı 6 oldu!

Edinilen bilgiye göre, Rize'nin Kalkandere ilçesinde üç gün önce meydana gelen zincirleme trafik kazasında Turgut Tahiroğlu (42) ve 4 yaşındaki kızı Sudenaz Tahiroğlu hayatlarını kaybetmişti. Kazada beş kişide yaralanmıştı. Bir gün sonra ise Rize'de araç

Rize'de ölü sayısı 6 oldu!

Edinilen bilgiye göre, Rize'nin Kalkandere ilçesinde üç gün önce meydana gelen zincirleme trafik kazasında Turgut Tahiroğlu (42) ve 4 yaşındaki kızı Sudenaz Tahiroğlu hayatlarını kaybetmişti. Kazada beş kişide yaralanmıştı. Bir gün sonra ise Rize'de araç çarpması sonucu Mustafa Saygur (75) ve ilköğretim okulu öğrencisi Recep Can İslamoğlu (10) hayatlarını kaybettiler. Geçtiğimiz gün ise Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Huriye Karadereli (85) karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Bugün ise Pazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Kamil Ferah (44) ölürken kazaya karışan araçtaki 2 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler