Rize'de ölen anne-kız defnedildi

Rize'nin İyidere ilçesinde otomobilin çarpması sonucu ölen anne ile kızı toprağa verildi. İyidere ilçesinin Kalecik Köyü'ndeki cenaze törenine Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Melek ve Meslina Tezcan'ın yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kalecik Köyü

Rize'de ölen anne-kız defnedildi

Rize'nin İyidere ilçesinde otomobilin çarpması sonucu ölen anne ile kızı toprağa verildi.

İyidere ilçesinin Kalecik Köyü'ndeki cenaze törenine Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Melek ve Meslina Tezcan'ın yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kalecik Köyü Merkez Cami'nde ikindi vakitinin ardından kılınan cenaze namazı sonrası anne kız aile kabristanlığında toprağa verildi.

Erzurum'dan Artvin istikametine giden Yunus İlyas K. yönetimindeki 34 DE 1837 plakalı otomobil, Rize İkizdere-İyidere karayolu Köşklü kavşağında minibüsten inerek yolun karşısına geçmeye çalışan Melek Tezcan (35), kızı Meslina Tezcan (2) ile yeğeni Ayşegül Erdoğan'a (8) çarpmış, kazada Melek Tezcan olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan kızı Meslina Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel