Rize'de ödüllü atık pil toplama kampanyası

Rize Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Çevre Koruma Müdürlüğü, Atık Pil Üreticileri İthalatçıları Derneği (TAB) ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 22 okulda atık pil toplama kampanyası başlatıldığı belirtildi.Kampanya ile okullardaki atık pi

Rize'de ödüllü atık pil toplama kampanyası

Rize Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Çevre Koruma Müdürlüğü, Atık Pil Üreticileri İthalatçıları Derneği (TAB) ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 22 okulda atık pil toplama kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Kampanya ile okullardaki atık pilleri toplamak, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilecek kampanyalarla atık pil toplama alışkanlığını yerleştirmenin amaçlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Atık pilleri düzenli toplayarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek hedeflenmektedir. Okullarda çevre bilincini aşılamak ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak için nelerin yapılması gerektiği konusunda öğrencilerin bilinçlendirilmesi hedeflenmektedir. Daha temiz, daha sağlıklı bir çevre için bu projeleri öncelikle herkes sahiplenmeli ve uygulamalıdır."
 
Açıklamada, kampanyanın Nisan 2013'te tamamlanacağı, başarılı olan sınıf ve eğitimcilerin ödüllendirileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel