Rize'de N.K ailesini kurşunladı

   Rize'nin Gündoğdu beldesinde bir şahıs, kardeşine ve kardeşinin ailesine silahla ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce cezaevinden şartlı tahliye edilen Nazim K. (60) ile kardeşi Mustafa

Rize'de N.K ailesini kurşunladı

 

 

 Rize'nin Gündoğdu beldesinde bir şahıs, kardeşine ve kardeşinin ailesine silahla ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce cezaevinden şartlı tahliye edilen Nazim K. (60) ile kardeşi Mustafa K. arasında tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen olayda Nazim K., silahla kardeşi Mustafa K. (58) ve kardeşinin ailesine ateş açtı. Olayda Mustafa K., eşi Süheyla K. (54) ile çiftin çocukları Uğur K. (30) ve Akay K. (25) ağır şekilde yaralandı. Yaralılar, ailenin en küçük oğlu Batuhan K. (17) tarafından Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akay K, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nazım K. ise, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler