Rize'de MHP ve SP mahkemelik oldu!

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun PKK taziye çadırınca çekildiği iddia edilen fotoğraflarını ifşa edince mahkemelik oldu.  MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, geçen günlerde Saadet Partisi

Rize'de MHP ve SP mahkemelik oldu!
MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun PKK taziye çadırınca çekildiği iddia edilen fotoğraflarını ifşa edince mahkemelik oldu. 
 
MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, geçen günlerde Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun PKK taziye çadırında çekildiği iddia edilen fotoğraflarını kamuoyunda ifşa ederek Bekaroğlu’nun listesinde yer alan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mahmutoğlu hakkında eleştirilerde bulunmuştu. Mahmutoğlu da, kişisel haklarına saldırıda bulunulduğu gerekçesi ile Kazmaz hakkında 50 bin TL’lik maddi ve manevi tazminat davası açtı.
 
Kazmaz, yaptığı açıklamada, Mahmutoğlu’nun Bekaroğlu’nu desteklediği için uğradığı ekonomik kaybı kendisinden temin etmek istediğini belirterek şöyle konuştu: “Mustafa Mahmutoğlu beni mahkemeye vermiş. Benden 50 bin TL istiyor. Biz Bekaroğlu’nun ne olduğunu açıkladık. O Bekaroğlu’na siyasi bir sermaye yatırmıştı. Vatandaşımız ne olduğunu öğrendikten sonra uğrayacağı zararı karşılamak için bu parayı benden talep ediyor.” 
 
Cem Kazmaz, iddialarının belgelerle ortada olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bizim iddialarımızla ilgili belgeler ortada. Biz sadece basın organlarında çıkan haberleri paylaştık. Madem bunlar gerçek değil o basın organlarını neden mahkemeye vermiyor. Madem bunlar gerçek değil. Neden bunları tekzip etmiyor.”
 
Kazmaz, Mesut Yılmaz’ın desteği ile Rize Belediyesi Meclisi’ne giren üyelerin Bekaroğlu'nu destekleyerek Yılmaz’a ihanet ettiklerini ifade ederek “Bu arkadaşlar Sayın Mesut Yılmaz beyin sayesinde Belediye Meclisi’ne seçilmiş arkadaşlar. Sayın Yılmaz’ın hatırasına ve fikirlerine uymayacak işler yapıyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler