Rize'de lösemili çocuklar unutulmadı

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneğince lösemili ve çocukluk çağı kanser hastaları için etkinlik düzenlendi. Çayeli Hizmet İçi Eğitim binasında gerçekleşen etkinliğe, Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Nilüfer Emen ve yönetim kurulu üyeler

Rize'de lösemili çocuklar unutulmadı
Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneğince lösemili ve çocukluk çağı kanser hastaları için etkinlik düzenlendi.
 
Çayeli Hizmet İçi Eğitim binasında gerçekleşen etkinliğe, Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Nilüfer Emen ve yönetim kurulu üyeleri, Çayeli Belediyesi Meclis Üyesi Vatan Karakaş ile lösemili ve çocukluk çağı kanser hastaları ve aileleri katıldı.
 
Emen, burada yaptığı açıklamada, derneğin kanser ile yüzleşen birey ve ailesinin hastalık sürecini etkin yönetebilmeleri için rehberlik, yönlendirme, destek faaliyetleri düzenlemek ve tedavilerine yardımcı olmak amacıyla kurulduğunu belirtti.
 
İl dışından gelen hastaların ve refakatçilerinin ücretsiz konaklayabileceği sosyal bir tesis kurulması ve çocuk kanser hastalarının tedavilerinin Rize'de yapılabilmesi için donanımlı merkez kurulması amacıyla dernek olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Emen, "Bu kapsamda Rize'ye yeni atanan Vali Ersin Yazıcı'dan destek istedik. Yazıcı, sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacağını söyledi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel