Rize'de kavgayı Rottweiler ayırdı

Rize’de market işleten Ümit Yıldız, işyerinin önünde kavga eden gençleri, üzerlerine saldığı Rottweiler cinsi köpeğinin yardımıyla ayırdı. Köpeği gören gençler kavgayı bırakıp kaçtı. Atmeydanı Mahallesi’nde bir marketin önünde karşı karşıya gelen iki genç

Rize'de kavgayı Rottweiler ayırdı

Rize’de market işleten Ümit Yıldız, işyerinin önünde kavga eden gençleri, üzerlerine saldığı Rottweiler cinsi köpeğinin yardımıyla ayırdı. 

Köpeği gören gençler kavgayı bırakıp kaçtı. Atmeydanı Mahallesi’nde bir marketin önünde karşı karşıya gelen iki genç arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

Yumruk ve tekmelerle birbirine saldıran iki gencin arkadaşları da gelince kavga büyüdü. Polise haber veren market sahibi Ümit Yıldız da gençleri uyararak ayırmaya çalıştı. Ancak kavganın daha da büyümesinden endişe eden Yıldız, marketinin yanında bağlı olan Rottweiler cinsi köpeğini çözerek gençlerin üzerine saldı. Köpeğin üzerlerie geldiği gören gençler, sağa sola kaçışmaya başladı, bazıları da çevredeki araçların üzerine çıktı.

Kavga da böylelikle sona erdi. Yaşananlar, marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Market sahibi Ümit Yıldız, “Kavgayı ayırmaya çalıştım, ama olmadı. O anda aklıma gelen en kolay yöntem köpeği çözmek oldu. Köpek onları daha güzel ayırdı. Hepsi kaçarak dağıldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler