Rize'de kavgada annesini vurdu

 Rize'de 55 yaşındaki Abdulkadir Celal Güner ile kardeşi 45 yaşındaki Şenol Güner arasında çıkan silahlı kavgada, araya giren anneleri 70 yaşındaki Güner Yazıcı vurularak öldü. Olay Kırklartepe Köyü'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Abdulka

Rize'de kavgada annesini vurdu

 

Rize'de 55 yaşındaki Abdulkadir Celal Güner ile kardeşi 45 yaşındaki Şenol Güner arasında çıkan silahlı kavgada, araya giren anneleri 70 yaşındaki Güner Yazıcı vurularak öldü.
 
Olay Kırklartepe Köyü'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Abdulkadir Celal Yazıcı ile kardeşi Şenol Yazıcı arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki kardeş de tabancalarını çekerek ateş etti. Bu sırada araya giren anne Güner Yazıcı'ya, kimin silahından çıktığı henüz belli olmayan bir kurşun isabet etti. Anne Yazıcı olay yerinde yaşamını yitirirken iki kardeş gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler