Rize'de kar yağışı etkili oluyor

Rize-Erzurum karayolunun Ovit Dağı mevkisinde kar ve buzlanma nedeniyle araçların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Rize-Erzurum karayolunun İkizdere-

Rize'de kar yağışı etkili oluyor

Rize-Erzurum karayolunun Ovit Dağı mevkisinde kar ve buzlanma nedeniyle araçların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Rize-Erzurum karayolunun İkizdere-İspir arasında kalan 2600 rakımlı Ovit Dağı'nda kar kalınlığı yer yer 15 santimetreye ulaştı. Kar yağışı nedeniyle gece bir ara ulaşıma kapanan yolda mahsur kalan bir tır sürücüsü, Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Sabah saatlerinden itibaren yeniden ulaşıma açılan yolda araçların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.

Karayolları yetkilileri, Rize-Erzurum karayolunun özellikle Ovit Dağı mevkisinde kar ve buzlanmaya karşı çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü, olumsuz hava koşulları nedeniyle yolun saat 17.00'den itibaren ulaşıma kapatılacağını bildirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler