Rize'de kanser hastası kişi intihar etti

Rize'nin Pazar ilçesinde kanser tedavisi gören bir kişi tabancayla kendisini vurarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre, İl Özel İdaresi Pazar şantiyesinde makine operatörü olarak çalışan ve bir süredir kanser tedavisi gören Nizamettin Gürgen (48), Kiraz

Rize'de kanser hastası kişi intihar etti
Rize'nin Pazar ilçesinde kanser tedavisi gören bir kişi tabancayla kendisini vurarak intihar etti.
 
Edinilen bilgiye göre, İl Özel İdaresi Pazar şantiyesinde makine operatörü olarak çalışan ve bir süredir kanser tedavisi gören Nizamettin Gürgen (48), Kirazlık Mahallesi’ndeki evinde silahla kafasına ateş etti. Ağır yaralı olarak Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 4 çocuk babası Gürgen, Rize Devlet Hastanesine sevk edildi. Gürgen, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 
 
Gürgen’in hastalığının ileri derecede olduğu ve doktorunun da durumunun ümitsiz olduğunu söylediği ileri sürüldü. Hastaneden evine taburcu edilen Gürgen’in girdiği bunalım sonucu, “Artık dayanamıyorum” diyerek silahıyla kafasına ateş ettiği öğrenildi.

Gürgen'in cenazesi Pazar'da kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlık Mahallesinde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler