Rize'de kaçakçılar sınır tanımıyor!

Kaçak sigaraya yönelik uygulamalarını aralıksız sürdüren Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şubesi ekipleri geçtiğimiz gün ilginç bir olayla karşılaştı. KOM ekipleri gerçekleştirdikleri rutin uygulama sırasında Karadeniz

Rize'de kaçakçılar sınır tanımıyor!

Kaçak sigaraya yönelik uygulamalarını aralıksız sürdüren Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şubesi ekipleri geçtiğimiz gün ilginç bir olayla karşılaştı. KOM ekipleri gerçekleştirdikleri rutin uygulama sırasında Karadeniz Sahil Yolu üzerinde durdurdukları 27 plakalı bir minibüste arama gerçekleştirdiler. Yapılan aramada minibüsün taban kısmında oluşturulan zula polislerin dikkatinden kaçmadı. Gözle görülmeyecek şekilde oluşturulan zulada 7 bin 750 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Sigaralara ve araca el konulurken iki kişi hakkında 5607 sayılı kaçakçılık kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel