Rize'de kaçak iş yerlerine izin yok

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kentte çay ocağı görüntüsü altında bazı alanlar işgal edilerek kurulan iş yerlerine göz yummayacaklarını bildirdi. Bakırcı, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimler yaklaşıyor düşüncesiyle bazı kişilerin çay ocağı gör

Rize'de kaçak iş yerlerine izin yok
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kentte çay ocağı görüntüsü altında bazı alanlar işgal edilerek kurulan iş yerlerine göz yummayacaklarını bildirdi.
 
Bakırcı, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimler yaklaşıyor düşüncesiyle bazı kişilerin çay ocağı görüntüsü altında belirli yerleri işgal ederek kendilerine işyerleri oluşturduğunu belirterek, bu şekilde oluşturulan 7 adet derme çatma iş yerini son bir ayda kaldırdıklarını ifade etti.
 
Bu kişilere göz yummayacaklarını vurgulayan Bakırcı, "Biz gücümüzü kanundan alıyoruz ve kanunların bize verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanmaya devam edeceğiz. Kaldırdığımız yerlerin mallarını da mahkeme yolu ile kişiye geri vereceğiz, bu nedenle kişi malını teslim alırken işgaliye masrafı olarak ücret ödemek zorunda kalıyor" dedi.
 
Bakırcı, bu konuda vatandaşların duyarlı olmasını isteyerek, "Vatandaşlarımızın kanunlara uymasını ve zabıtamızla karşı karşıya kalmamasını istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel