Rize'de ilginç temel atma töreni!

Rize’de şiddetli yağmur altında yapılan temel atma töreninde konuşmalar uzayınca davetliler ıslandı.Rize’nin Çiftekavak Mahallesi’nde Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş desteği ile inşa edilmesi planlanan 4.5 milyon TL bedelli Ömer Halaç İşitme-

Rize'de ilginç temel atma töreni!

Rize’de şiddetli yağmur altında yapılan temel atma töreninde konuşmalar uzayınca davetliler ıslandı.

Rize’nin Çiftekavak Mahallesi’nde Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş desteği ile inşa edilmesi planlanan 4.5 milyon TL bedelli Ömer Halaç İşitme-Görme Engelliler Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şiddetli yağmur altında düzenlenen törene çok sayıda kişi katılırken, konuşmalar uzayınca törene katılanlar sırılsıklam ıslandı. Rize Valisi Nurullah Çakır yaptığı konuşmasında, okulun yapıldığı 3.3 bin metre karelik arazinin 2 milyon 140 bin TL’lik kamulaştırma bedelini ödeyen ve okulun inşaatına 1 milyon TL katkıda bulunan iş adamı Özcan Halaç’a teşekkür etti. Törende konuşan Özcan Halaç, işitme ve görme engelli çocuklar için böyle bir okulun inşasına katkı sağlamaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Ardından Rize Müftüsü Yusuf Doğan dua etti. Duanın ardından velilerin de katılımı ile temele ilk harç döküldü.

3 bin 237 metre kare alan üzerinde inşa edilecek okul 20 derslikli olacak. Okulun 15 Ağustos 2014 tarihinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. 4.5 milyon TL değerindeki yatırımın 1 milyon 140 bin TL’si devlet tarafından kalan kısmı ise hayır sever iş adamı Özcan Halaç tarafından karşılanıyor.

20140113aw000682_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler