Rize'de ilginç iftar!

 Rize’nin Çayeli İlçesi Küçüktaşhane Mahallesi’nde bulunan ve yeni yapılan üst geçitte  iftar yapıldı. İlçe Belediyesi ve Muhtarlık tarafından verilen ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen iftar programı İshakoğlu ilkokulu yanında bulunan 70

Rize'de ilginç iftar!

 Rize’nin Çayeli İlçesi Küçüktaşhane Mahallesi’nde bulunan ve yeni yapılan üst geçitte  iftar yapıldı.
 
İlçe Belediyesi ve Muhtarlık tarafından verilen ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen iftar programı İshakoğlu ilkokulu yanında bulunan 70 metre uzunluğunda ki  üst geçitte yapıldı. Karadeniz sahil yolunun yapılmasıyla yerleşim yerlerinin deniz kenarı ile bağlantısı sağlamak için kurulan üst geçitte yapılış amacının dışında bir etkinlik olan iftar programının düzenlenmesi oldukça hoş görüntüler oluştururken,  Bir çok kişinin bu özel anları kayıt ettikleri gözlendi.
 
Karadeniz sahil yolunda bulunan ve 70 Metre uzunluğundaki üst geçitte düzenlenen iftar programına yaklaşık 150 kişi katıldı. Bu yıl ilki düzenlenen iftar programına İlçe Belediye Başkanı Rıza Çakır’da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel