Rize'de ilginç boşanma davası!

Rize’de 23 yaşındaki Dilek A., internet aracılığı ile tanışıp 13 aydır evli olduğu eşi S.A.’nın yastık altına koyduğu bıçakla şiddet uyguladığını öne sürerek şikayetçi oldu, boşanma davası açtı.Dilek A., 13 ay önce internet üzerinden tanıştığı S.A. ile ar

Rize'de ilginç boşanma davası!

Rize’de 23 yaşındaki Dilek A., internet aracılığı ile tanışıp 13 aydır evli olduğu eşi S.A.’nın yastık altına koyduğu bıçakla şiddet uyguladığını öne sürerek şikayetçi oldu, boşanma davası açtı.

Dilek A., 13 ay önce internet üzerinden tanıştığı S.A. ile arkadaşlık kurdu, daha sonra da ailesi karşı çıkmasına rağmen aşık olduğu genç ile birlikte olmak için İstanbul'a kaçtı. Dilek A.’nın babası Tahsin İnan, daha sonra kızını, S.A. ile birlikte Rize’ye getirip evlendirdi. İstanbul’da yaşayan ancak kısa süre önce Rize'ye dönen Dilek A., eşinden bıçaklı şiddet görmeye başladığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

Boşanma davası açan Dilek A., “Yastık altına koyduğu bıçakla şiddet uygulamaya başladı. Benden başka 4 kadınla daha ilişkisi olduğunu öğrendim. Bir kadınla çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Ben de onu terk ettim. Boşanmak istiyorum” dedi.

Baba Tahsin İnan ise, kızının internetten tanıştığı genç için hayalleri peşinden koştuğunu ancak şimdi pişmanlık duyduğunu belirtti, damadı S.A.’nın genç kızları kandırarak tuzağa düşürdüğünü öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel