Rize'de ilginç bina

Rize’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve yıllardır ilgilenilmediği gözlenen iki katlı bina, gövdesini saran sarmaşıkların arasında adeta kayboldu. Rize’nin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerinde Rize Ticaret Odası’nın bitişiğinde bul

Rize'de ilginç bina

Rize’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve yıllardır ilgilenilmediği gözlenen iki katlı bina, gövdesini saran sarmaşıkların arasında adeta kayboldu. 

Rize’nin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerinde Rize Ticaret Odası’nın bitişiğinde bulunan, gövdesi sarmaşıklarla kaplı iki katlı eski bina ilginç bir görüntü oluşturuyor. Uzun bir süredir terk edildiği gözlenen binanın bir yüzü tamamen sarmaşıklar ile kaplanmış turumda. Caddeye bakan ön yüzü ise kısmen sarmaşıklar ile kapanmış durumda. Issız bölgelerdeki terk edilmiş yapılarda alışık olunan görüntü, doğa severlere şehir merkezindeki işlek caddede essiz bir görsel sunuyor.

binas.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler