Rize'de İhaleye Fesata Tutuklama

 Edinilen bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri Rize’ de faaliyet gösteren bazı yemek, temizlik ve güvenlik firmalarının aralarında anlaşarak çeşitli kamu, kurum ve kuruluşlarının ihalelerine katılara

Rize'de İhaleye Fesata Tutuklama

 

Edinilen bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri Rize’ de faaliyet gösteren bazı yemek, temizlik ve güvenlik firmalarının aralarında anlaşarak çeşitli kamu, kurum ve kuruluşlarının ihalelerine katılarak bu yolla kurum ve kuruluşları zarara uğrattıkları iddiaları üzerine 14 Mayıs tarihinde firmalara yönelik eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, İhaleye Fesat Karıştırmak' suçlarını işlediklerini düşünülen 13 kişi gözaltına alındı. İfadeleri alınan 13 kişi Rize Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. 13 kişiden İ.A(38) R.B (37) ve S.A (37) tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel