Rize'de hırsızlar bakın ne çaldı?

 Edinilen bilgiye göre ilçenin Sefalı köyüne bağlı Müftülük Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi gecesi yaşanan olayda; ÇAYKUR’a bağlı Soğuksu çay alım yerinde müstahsilin bir gün önceden toplayıp alım yerinin kapısına bıraktığı yaklaşık 500 kilogram yaş ça

Rize'de hırsızlar bakın ne çaldı?

 

Edinilen bilgiye göre ilçenin Sefalı köyüne bağlı Müftülük Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi gecesi yaşanan olayda; ÇAYKUR’a bağlı Soğuksu çay alım yerinde müstahsilin bir gün önceden toplayıp alım yerinin kapısına bıraktığı yaklaşık 500 kilogram yaş çay ve ÇAYKUR’un vatandaştan aldığı yaklaşık bir ton yaş çay, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

 

rize_cay.jpg

 

Konu ile ilgili iha muhabirine açıklama yapan yaş çay müstahsili Maksut Sağlam, “Kendisine ait sekiz bohça çayın da alım yeri kapısından çalındığını belirterek, “Önceki günün sabahı çay satmak için alım yerine geldik. Toplamış olduğumuz ve yanmasın diye buraya serdiğimiz çayları ve alım yerinin içindeki yaklaşık bir tonluk çayın çalındığını gördük. İlk şaşkınlığımızı üzerimizden atınca durumu Jandarmaya haber verdik” dedi.

 

Jandarmanın olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler