Rize'de halk ve kurumlar buluştu

Rize Valisi Nurullah Çakır, uzun bir aradan sonra düzenlenen halk gününde vatandaşlar ve kurum amirleriyle bir araya geldi.Rize Valisi Nurullah Çakır, göreve geldiği günlerde "bir gün değil her gün halka kapım açık" diyerek uygulatmadığı halk gününü yoğun

Rize'de halk ve kurumlar buluştu

Rize Valisi Nurullah Çakır, uzun bir aradan sonra düzenlenen halk gününde vatandaşlar ve kurum amirleriyle bir araya geldi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, göreve geldiği günlerde "bir gün değil her gün halka kapım açık" diyerek uygulatmadığı halk gününü yoğun görüş talepleri üzerine yeniden hayata geçirdi. Vali Çakır, seçimlerden sonra yeni muhtarlar ve vatandaşlardan gelen görüşme taleplerini karşılayabilmek için bugün düzenlediği halk gününde vatandaşlar ve kurum amirleri ile bir araya geldi. Halk gününe katılanların büyük bölümünü talepleri ile toplantıya gelen muhtarlar oluşturdu.

Vali Çakır, vatandaşların problemlerini dinleyerek kısa süre içerisinde çözüm üretmek ve yardımcı olmak amacıyla halk günü toplantılarının gerçekleştirildiğini belirterek şunları söyledi:“Devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden bir tanesidir. Bu toplantılara kurumlarımızın temsilcileri de katılacaktır. Böylece vatandaşlar istek ve şikâyetlerini en yetkili kişilere aktarmaktadır. Bu da sorunların daha iyi bir şekilde anlaşılması ve çözümünün daha kısa sürede yapılmasını sağlamaktadır. Bize bir talebi, sıkıntısı ve önerisi olan vatandaşlarımız bize gelebilir. Yetkimiz dahilinde çözebileceğimiz konuları hemen talimat vererek çözebiliriz, çözemeyeceğimiz konularda da hemen notumuzu alıp, çözmek için gayret gösteririz. Kapımız her zaman vatandaşımıza açık. Amacımız vatandaşımıza yardımcı olmak. Burada vatandaşımıza hizmet etmek için varız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel