Rize'de gençler soğuk su dinlemedi

Rize’nin Çayeli ilçesinde havaların sıcak gitmesini fırsat bilen gençler dağlardan eriyen kar suları ve dağlardaki kaynak suların oluşturduğu şelaledeki buz gibi soğuk suya girdi.Rize merkez'e 30 kilometre, Çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta kalan

Rize'de gençler soğuk su dinlemedi

Rize’nin Çayeli ilçesinde havaların sıcak gitmesini fırsat bilen gençler dağlardan eriyen kar suları ve dağlardaki kaynak suların oluşturduğu şelaledeki buz gibi soğuk suya girdi.
Rize merkez'e 30 kilometre, Çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta kalan Ağaran Şelalesi hafta sonu havalarında sıcak gitmesiyle vatandaşların vazgeçilmez yeri olmaya devam ediyor. Piknik yapmak için Ağaran Şelalesi’ne gelen gençler yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen şelalenin altında yüzüyor. Suda akrobatik hareketler yapan gençler, “Su soğuk ama yüzmemiz için engel değil” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel