Rize'de genç kızın baba şoku

21 Şubat gecesi Rize'nin Çiftekavak Mahallesi'nde boş olduğu sanılan bir evde yangın çıktı. İki katlı yarı ahşap evin yolu olmadığı için itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte güçlük çekti. Yangın söndürüldüğünde çevrede bulunanların evin boş olduğu yö

Rize'de genç kızın baba şoku

21 Şubat gecesi Rize'nin Çiftekavak Mahallesi'nde boş olduğu sanılan bir evde yangın çıktı. İki katlı yarı ahşap evin yolu olmadığı için itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte güçlük çekti. Yangın söndürüldüğünde çevrede bulunanların evin boş olduğu yönündeki beyanları üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerinden ayrıldı.

Yangından bir gün sonra Rize'nin Güneysu İlçesi Gürgen köyünde ikamet eden Rize Üniversitesi Öğrencisi Z. Peçe, gece eve gelmeyen babasını aramaya başladı. Cep telefonu ile babasına ulaşamayan Peçe, çay hasat mevsiminde ailesiyle kaldıkları Çiftekavak Mahallesi'ndeki eve gitti. Evin yanmış olduğunu gören genç kız yanan evde enkazın içerisinde babası Mehmet Peçe'nin (45) cesediyle karşılaştı. Peçe'nin cenazesi kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Evli olan Peçe'nin iki çocuğu olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel