Rize'de Fotoğraf Kültürü ve sanatı derneği

Rize'de kısa adı ''F RİZE'' olan Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği kuruldu. Dernek başkanı Adnan Er, yaptığı açıklamada, yeni kurulmuş bir dernek olarak çalışmalarına başladıklarını belirtti. İlk olarak kurum içi fotoğraf eğitim kursuna başladıklarını if

Rize'de Fotoğraf Kültürü ve sanatı derneği

Rize'de kısa adı ''F RİZE'' olan Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği kuruldu. 

Dernek başkanı Adnan Er, yaptığı açıklamada, yeni kurulmuş bir dernek olarak çalışmalarına başladıklarını belirtti. 

İlk olarak kurum içi fotoğraf eğitim kursuna başladıklarını ifade eden Er, ''Kurslarımızı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sosyal tesislerinde yapmaktayız. Kurum içi eğitimlerimizi tamamladıktan sonra fotoğraf sanatı ile uğraşmayı seven ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen kişilere kurslar açacağız'' dedi. 

Dernek binası olarak Rize merkeze bağlı Fener Mahallesi'nde Rize mimarisine uygun bir bina kiraladıklarını kaydeden Er, ''Binanın tadilat işlemlerini tamamlamak üzereyiz. Dernek binamızın tadilatı bittikten sonra öncelikli olarak Rize'mizde yapmak istediğimiz çok güzel projelerimiz var. Farklı çalışmalar yaparak kısa zamanda kendinden söz ettiren bir dernek olmayı hedefliyoruz'' diye konuştu. 

Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği yönetim kurulu Adnan Er, Ali Güvelioğlu, Yasemin Muradoğlu, Ahmet Oflu, Yasin Muhaciroğlu, Ali Kemal Atik, İlker Sarı Paslımuh, Nihal Anderson, Atik Bakırcı, Murat Topal, Gülşah Güvelioğlu ve Ali Güvelioğlu'ndan oluşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler