Rize’de fırın denetimleri

Rize’de ramazan ayının başlamasıyla nedeniylefırınların da aralarında bulunduğu gıda işletmelerine yönelik denetimlerin arttırıldığı bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortaklaşa oluşturulan komisy

Rize’de fırın denetimleri
Rize’de ramazan ayının başlamasıyla nedeniylefırınların da aralarında bulunduğu gıda işletmelerine yönelik denetimlerin arttırıldığı bildirildi.
 
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortaklaşa oluşturulan komisyon tarafından yıl içerisinde düzenli aralıklarla denetlenen fırınlar ile gıda üretim ve satış yerlerine Ramazan'da ek denetimlerin yapıldığı belirtildi.
 
Açıklamada, iş yerlerinin ve personellerinin hijyen yönünden uygunluğu, gıdayla temas eden madde ve malzemelerin uygunluğu, gıdaların saklama koşulları, üretim yerlerinde çalıştırılan personelin sağlık raporlarının kontrolü, ekmek gramajlarının uygunluğu, evrakların eksiksiz ve doğruluğunun kontrol edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler