Rize'de esrarengiz olay!

Rize’de doğa fotoğrafçılarının kaydettiği ilginç görüntü açıklanamıyor.Rize’de Doğa Fotoğrafçısı Emin Kanbur tarafından Kaçkar Dağı’nın yaklaşık 2 bin 800 rakım yüksekliğinde çekilen ilginç görüntüye açıklık getirilemiyor. Görüntüde yoğun sis içerisinde b

Rize'de esrarengiz olay!

Rize’de doğa fotoğrafçılarının kaydettiği ilginç görüntü açıklanamıyor.

Rize’de Doğa Fotoğrafçısı Emin Kanbur tarafından Kaçkar Dağı’nın yaklaşık 2 bin 800 rakım yüksekliğinde çekilen ilginç görüntüye açıklık getirilemiyor. Görüntüde yoğun sis içerisinde baş kısmından ışık saçan bir insan silüeti hareket ediyor. İlginç görüntü sisin kalkması ile kayboluyor.

VİDEO GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Görüntüyü kaydeden Doğa Fotoğrafçısı ve Rize İl Genel Meclisi üyesi Emin Kanbur, yaptığı açıklamada "Yıllardır doğa fotoğrafçılığı yapıyorum. Gezmediğimiz görmediğimiz yer kalmadı. İlk kez böyle bir şey ile karşılaştım. Yaklaşık on arkadaş yaklaşık 2 bin 800 rakımdaydık. Yoğun bir sis vardı. Sisin içerisinde baş kısmından ışık saçan insan silüetindeki bizimle birlikte hareket ediyordu.

İlk korktuk. Tedirgin olduk. Görüntünün mistik bir şey olabileceğini düşündük. Güneş arkamızdaydı. Ancak karşımızda başından ışık saçan bir gölge vardı. Sisin kalkması ile görüntü kayboldu. Ne olduğunu bilmiyoruz. Ancak bir doğa olayı olduğunu düşünüyoruz. On kişiydik. On kişinin gölgesi arkadan gelen güneş ışığının etkisi ile tek bir kişi gibi sise yansımış olabilir. Işık ise arkamızda ki güneşin bir yansıması olabilir. Tam olarak bilemiyoruz” dedi.

 

11-001.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler