Rize'de ekmeğe gizli zam!

Rize’de ekmek fiyatları artmazken 300 gram olan ekmeğin gramajı 250 grama düşürüldü.Rize’de artan ekmek maliyetlerini göz önünde bulunduran Fırıncılar Odası, 1 TL’ten satılan ekmek fiyatına zam yapmazken 300 gram olan ekmeğin gramajını 250 grama düşürdü.K

Rize'de ekmeğe gizli zam!

Rize’de ekmek fiyatları artmazken 300 gram olan ekmeğin gramajı 250 grama düşürüldü.


Rize’de artan ekmek maliyetlerini göz önünde bulunduran Fırıncılar Odası, 1 TL’ten satılan ekmek fiyatına zam yapmazken 300 gram olan ekmeğin gramajını 250 grama düşürdü.
Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, artan ekmek maliyetlerinden dolayı gramaj düşürmek zorunda kaldıklarını belirterek şöyle konuştu: “Un ve maya fiyatlarının yanında, yakıt ve işçilik fiyatlarında da yaşanan artış ekmek maliyetlerini bir hayli yüksekti. Artan maliyetler ile satış fiyatını dengeleyebilmek için üyelerimiz ile birlikte gramaj düşürme kararı almak zorunda kaldık. Aldığımız bu kararla ilgili valilik ve belediyeden de gerekli yasal izinleri alarak kararımızı uygulamaya koyduk.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler