Rize'de Çöp sorunu için ilginç yöntem

Çamlıhemşin'in en kalabalık yerleşim yerlerinden biri olan Topluca köyünde gelişi güzel dökülen çöplerin verdiği rahatsızlık bölgede yaşayan köylüyü bu yola iterken, asılan tabelanın işe yaradığı görüldü. Çöplerin etrafa dökülmemesi için yol kenarına konu

Rize'de Çöp sorunu için ilginç yöntem

Çamlıhemşin'in en kalabalık yerleşim yerlerinden biri olan Topluca köyünde gelişi güzel dökülen çöplerin verdiği rahatsızlık bölgede yaşayan köylüyü bu yola iterken, asılan tabelanın işe yaradığı görüldü.
 
Çöplerin etrafa dökülmemesi için yol kenarına konulan tabelada yazılanları görenler ''Tam laz işi'' dese de tabelanın asıldığı çevrede çöp olmaması görenlerin dikkatini çekiyor. Yaşanan çöp sorununa dikkat çekmek için asılan tabelanın kimin tarafından yapıldığı bilinmezken bu tabela ile Çamlıhemşin’de yaşanan çöp sorunu bir kez daha gün yüzüne çıktı.

tbtrw.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel