Rize'de başkan deniz sezonunu açtı

Rize Belediye Başkanı geleneksel hale getirdiği, 19 Mayıs tarihinde denize girip deniz sezonunu açma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkanı Halil Bakırcı, serin hava ve dalgalı denize aldırış etmeden denize girip yüzdü. Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik d

Rize'de başkan deniz sezonunu açtı


Rize Belediye Başkanı geleneksel hale getirdiği, 19 Mayıs tarihinde denize girip deniz sezonunu açma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkanı Halil Bakırcı, serin hava ve dalgalı denize aldırış etmeden denize girip yüzdü. Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik de Bakırcı ile denize girerken, güvenlik gerekçesi ile Deniz Polisi Balık Adamları da ikiliye eşlik etti.
Bakırcı deniz suyunun tahmin ettiğinden sıcak olduğunu belirterek, “Her yıl 19 Mayıs’ta deniz sezonunu açıp 29 Ekim’de kapatıyoruz. Hava nasıl olursa olsun denize giriyoruz. Bugün su tahmin ettiğimden sıcak. Herkesi denize girmeye davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel