Rize'de 6 dolandırıcı yakalandı

Rize'de internet üzerinden kişilerin kredi kartı bilgilerine ulaşarak alışveriş yapan altı kişi yakalandı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde internet üzerinden kişisel bilgilerini gayri resmi yollarla ele geçirerek başkalarına a

Rize'de 6 dolandırıcı yakalandı

Rize'de internet üzerinden kişilerin kredi kartı bilgilerine ulaşarak alışveriş yapan altı kişi yakalandı. 

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde internet üzerinden kişisel bilgilerini gayri resmi yollarla ele geçirerek başkalarına ait kredi kartları ile kişilerin bilgisi dışında internet üzerinden alış veriş yapan; A.E.M, M.T, K.K, Y.Ç, Ş.Ç, S.K ve S.D yakalandı. Sahısların evlerinde yapılan aramada internet üzerinden satın alınmış çok sayıda elektronik malzeme ile 35 bin kişiye ait kredi kartı bilgilerinin yer aldığı flash bellekler ele geçirildi. Başkasına ait kredi kartı bilgiseli ile internet üzerinden çocuk bezi alındığı da tespit edildi.

Olayla ilgili olarak göz altına alınan şahıslardan yaşı küçük olan A.E.M.’ye yurtdışına çıkma yasağı getirilirken K.K.’ye denetimde serbestlik kararı verildi. S.K. Ş.Ç. ve M.T. isimli şahısların ifadeleri alınarak salıverildi. S.D. ve Y.Ç. isimli şahıslarda internet üzerinden dolandırıcılık suçlaması ile adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler