Rize'de 5 katlı ev yangın!

Yangın bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yenipazar mahallesinde 5 katlı bir apartmanının birinci katında yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Çayeli

Rize'de 5 katlı ev yangın!

Yangın bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yenipazar mahallesinde 5 katlı bir apartmanının birinci katında yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Çayeli Belediyesi İftaiye ekipleri, yangına ilk müdahaleyi yaparken kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Daha sonra dairede yapılan incelemede yangının evde bulunan ısıtıcının yere düşüp alevlenmesi sebebiyle çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.Yangında can kaybı olmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler