Rize'de 47 sporcuya ödül

Rize'de, ulusal ve uluslararası spor ve hizmet faaliyetlerinde üstün başarı gösteren sporcu ve antrenörlere ödülleri verildi.Rize Valiliği Mavi Salon'da gerçekleştirilen ödül törenine, Vali Nurullah Çakır, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Nejat Özdemiroğlu,

Rize'de 47 sporcuya ödül

Rize'de, ulusal ve uluslararası spor ve hizmet faaliyetlerinde üstün başarı gösteren sporcu ve antrenörlere ödülleri verildi.

Rize Valiliği Mavi Salon'da gerçekleştirilen ödül törenine, Vali Nurullah Çakır, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Nejat Özdemiroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, sporcular ve davetliler katıldı.

Vali Çakır, burada yaptığı açıklamada, sporcuların Rize'yi daha iyi yerlerde temsil edeceklerine inandıklarını belirterek, "Türkiye olarak dünya ve olimpiyat şampiyonalarında bunun eksikliğini çekiyoruz. Bu tür organizasyonlarda sıkıntı çekmemek için gençlerimizin çekirdekten yetiştirilmesi gerekiyor. İmkanlar ve şartlar zor olmasına rağmen herkes görevini yaparak başarı elde etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından 47 sporcuya ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler