Rize'de 1500 kişilik iftar yemeği

 Rize Belediyesinin sahil dolgu alanı üzerinde bulunan Kültür Park Restoranda hazırlamış olduğu iftar sofrasında Rize’liler bir araya gelerek oruç açtılar. Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar çadırı kuran Rize Belediyesi Ramazan ayının ilk iftarında 1500 k

Rize'de 1500 kişilik iftar yemeği

 

Rize Belediyesinin sahil dolgu alanı üzerinde bulunan Kültür Park Restoranda hazırlamış olduğu iftar sofrasında Rize’liler bir araya gelerek oruç açtılar. Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar çadırı kuran Rize Belediyesi Ramazan ayının ilk iftarında 1500 kişiye aynı anda iftar yemeği verdi. İlk gün olmasına rağmen iftar çadırını dolduran vatandaşlara Rize protokollüde eşlik etti.


Dolgu alanı üzeri, Kültür Park Restoranda Rize Belediyesi tarafından 1500 kişiye verilen iftar yemeğinde Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, İl Garnizon Komutanı Jan. Alb. Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Millet Vekili Hasan Karal, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Arif Yılmaz ve İl Müftüsü Yusuf Doğan vatandaşlarla beraber oruç açtılar.


Rize Belediyesi aşçılarının hazırlamış olduğu birbirinde lezzetli yemeklerden oluşan menü ile lokanta ortamında hijyenik şartlarda verilen iftar yemeği ramazan ayı boyunca devam edecek. Ramazanın altıncı gününden itibaren iftar yemekleri sonrasında ise aynı mekanda ramazan etkinliklerine yer verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel