Rize'de 150 yıllık tariihi ev kül oldu

Rize’nin Çayeli ilçesi Sandıkçılar mahallesinde ahşap bir evde çıkan yangın sonrası tarihi ev kullanılamaz hale geldi.  Edinilen bilgiye göre, ilçenin Sandıkçılar mahallesinde Memiş Sandıkçı’ya ait olduğu ve yaklaşık 150 yıllık olduğu belirtilen tarihi ah

Rize'de 150 yıllık tariihi ev kül oldu
Rize’nin Çayeli ilçesi Sandıkçılar mahallesinde ahşap bir evde çıkan yangın sonrası tarihi ev kullanılamaz hale geldi. 
 
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Sandıkçılar mahallesinde Memiş Sandıkçı’ya ait olduğu ve yaklaşık 150 yıllık olduğu belirtilen tarihi ahşap evde elektrik kontağından çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Çayeli Belediyesi itfaiye personelinin evi söndürme çalışmalarına mahalle sakinleri de çay bahçesinden su sıkarak müdahale etti. Yanan ahşap evi tazyikli su ile söndürme çalışması devam ederken, olay yerine Rize Belediyesi’ne ait itfaiye aracı geldi. 3 İtfaiye aracının müdahale ettiği ve 1 saat süren yangının sonunda tarihi ahşap ev kullanılamaz hale geldi.
 
Ahşap evde meydana gelen yangında can kaybı olmazken evde maddi hasar oluştu.
Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler