Rize'de 109 köy ulaşıma kapandı !

 Rize’de etkisini sürdüren soğuk hava ve kar yağışı sonucu 109 köy yolu araç ulaşımına kapanırken iki ilçede eğitime bir gün ara verildi.  Rize’de karla mücadele çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarını açarken halen 109 köy y

Rize'de 109 köy ulaşıma kapandı !

 

Rize’de etkisini sürdüren soğuk hava ve kar yağışı sonucu 109 köy yolu araç ulaşımına kapanırken iki ilçede eğitime bir gün ara verildi. 
 
Rize’de karla mücadele çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarını açarken halen 109 köy yolunun araç ulaşımına kapalı olduğu bildirildi. Öte yandan geçtiğimiz gün eğitime ara verilen Kalkandere ve İyidere İlçelerinde bugün de eğitime bir gün süre ile ara verildiği duyuruldu. Rize Valiliği’nden yapılan uyarıda ise yoğun kar yağışının Perşembe günü sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel