Rize yeni hastanesine kavuşuyor!

Velioğlu, ekibiyle birlikte gece geç saatlere kadar hastanenin planlamasıyla ilgili toplantılar yapıyor.Velioğlu, yaptığı açıklamada diyaliz yatağı, yoğun bakım yatakları ile birlikte 358 yatak kapasiteli Rize Devlet Hastanesi inşaatının büyük oranda tama

Rize yeni hastanesine kavuşuyor!

Velioğlu, ekibiyle birlikte gece geç saatlere kadar hastanenin planlamasıyla ilgili toplantılar yapıyor.

Velioğlu, yaptığı açıklamada diyaliz yatağı, yoğun bakım yatakları ile birlikte 358 yatak kapasiteli Rize Devlet Hastanesi inşaatının büyük oranda tamamlandığını ve iç donanımlarının yapıldığını söyledi. Velioğlu, Mart ayında hizmet vermesi planlanan hastanenin bölgenin uzun yıllar sağlık ihtiyacına cevap vereceğini belirtti. Velioğlu, “Hastane 112 tek oda, 13 suit oda, 85 çift oda, 15 diyaliz yatağı ve 52 yoğun bakım ile diğer yataklar olmak üzere 358 yatak bulunuyor. Çocuk acil servisi bulunan hastane ayrıca 8 ameliyathane ile tv, kitap ve dinlenme odaları bulunuyor. 4 bin 400 metre kare kapalı otoparkı bulunan hastane 45 Milyon 890 Bin Liraya mal oldu.” dedi.

Velioğlu, girişimleri ile hastaneye ayrıca pnomatik sistemi adı verilen tahlillerin otomasyon sistemi ile servislerden laboratuarlara gönderilmesini sağlayan 240 bin liralık sistem kurduklarını belirtti. Gece geç saatlere kadar yeni hastanenin dizaynı ile yakından ilgilenen Velioğlu ve ekibi sıkı bir çalışma yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel