Rize emniyeti sürücüleri afişlerle uyarıyor

 Rize İl Emniyet Müdürlüğü, bir çok noktaya astığı afişler ile sürücüleri uymaları gereken hız sınırı kuralları ile ilgili uyarıyor.  Trafik kazalarını azaltmaya yönelik hız sınırı konusunda sürücüleri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için Rize İl Emniye

Rize emniyeti sürücüleri afişlerle uyarıyor

 

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, bir çok noktaya astığı afişler ile sürücüleri uymaları gereken hız sınırı kuralları ile ilgili uyarıyor. 
 
Trafik kazalarını azaltmaya yönelik hız sınırı konusunda sürücüleri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için Rize İl Emniyet Müdürlülüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından, belli aralıklarla yapılan farklı kampanyalar devam ediyor. İl genelinde yapılmaya başlanan afiş asma çalışmalarına Rize Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Baki Yılmaz, Rize Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan ve polis memurları katıldı.
Amaçlarının ceza yazmak olmadığını belirten Rize Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Baki Yılmaz, bu kampanyaların sadece ilimiz trafik güvenliğini sağlamak kazaları azaltmaya yönelik olduğunu söyledi. Yılmaz “Trafik kazalarının oluş nedenleri arasında birinci sırayı (yüzde 50 gibi) hız ihlallerinden meydana gelmektedir. Bu konu ile ilgili radar uygulamalarımız devam ediyor.
 
Can ve mal güvenliği yönünden mağduriyetlerin yaşanmaması için farklı kampanyalar yaparak sürücülerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bugünkü uygulamamızda afiş ve broşürlerle bilgilendirme ve bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu çalışma için 500 adet afiş bastırıp bunları öncelikle, petrol istasyonları, galeriler, banka ve yol kenarında bulunan iş yerlerine asılarak hız sınırları ile ilgili sürücüleri bilgilendiriyoruz” dedi-.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel