Rize CHP mitinginde kavga!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rize mitingi sonrasında AK Partililer ile CHP'liler arasında arbede çıktı. Polisin devreye girerek büyümesini engellediği olaylarda bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. AK PARTİLİLER KILIÇDAROĞLU'NU YUHALADI 

Rize CHP mitinginde kavga!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rize mitingi sonrasında AK Partililer ile CHP'liler arasında arbede çıktı. Polisin devreye girerek büyümesini engellediği olaylarda bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
 
AK PARTİLİLER KILIÇDAROĞLU'NU YUHALADI
 
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi mitinglerine Rize ile devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı’ndaki konuşmasının başından sonuna kadar miting alanı dışındaki AK Partili gruplar tarafından yuhalandı.
 
CHP'LİLERDEN "HIRSIZ ERDOĞAN" SLOGANLARI
 
Sık sık Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını ıslıklarla kesmeye çalışan gruba CHP’liler ‘Hırsız Tayyip Erdoğan’ sloganlarıyla karşılık verdi.
 
MİTİNG SONRASI ARBEDE ÇIKTI
 
Mitingi kısa süren Kılıçdaroğlu, kürsüden indikten sonra iki grup arasında miting alanının arka kısmında arbede çıktı. AK Partililer ve CHP’liler miting için konulan bariyerlerin arasından ellerindeki su şişesi, flama ve çakmak gibi maddeleri birbirlerine attı.
 
VATANDAŞLAR MİTİNG ALANINDAN ÇIKAMADI
 
Araya giren çevik kuvvet ekipleri olayların daha fazla büyümesine izin vermedi. Arbede nedeniyle, CHP’nin mitingine gelen vatandaşlar yaklaşık yarım saat miting alanından çıkamadı. Olaylarda, mitingi izlemeye gelen bir CHP’li vücuduna isabet eden sert cisimle yaralandı. İsmi öğrenilemeyen vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
44.20140305151825.jpg
 
 
3.20140305151713.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler