Rize Belediye Başkanı Bakırcı kaza geçirdi

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yamaç paraşütü yapmaya çalışırken paraşüt eğitmeniyle 4 metrelik uçurumdan çay bahçesine düştü. Düşme sonrası vücudunda ağrılar hisseden Bakırcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlde sporcu kimliğiyle bilinen Bakırcı,

Rize Belediye Başkanı Bakırcı kaza geçirdi

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yamaç paraşütü yapmaya çalışırken paraşüt eğitmeniyle 4 metrelik uçurumdan çay bahçesine düştü. Düşme sonrası vücudunda ağrılar hisseden Bakırcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 

İlde sporcu kimliğiyle bilinen Bakırcı, yörede yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak amacıyla Rize Belediyesi bünyesinde kurulan Yamaç Paraşütü Spor Kulübü üyeleri ve Trabzon'dan gelen yamaç paraşütçüleri ile kent merkezine bağlı Çorapçılar Mahallesi Sırahoz Tepesi'ne gitti. Bakırcı, burada paraşüt eğitmeni Kutsal Özsoy ile birlikte atlayış gerçekleştirdi. İlk atlayışında başarılı olamayan Bakırcı ikinci atlayışında da başarı sağlayamayarak Kutsal Önsöy ile 4 metrelik uçurumdan çay bahçesine düştü. Vücudunda ağrılar hissettiğini söyleyen Bakırcı'ya ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Bakırcı, daha sonra kaza yerine çağrılan 112 Acil Yardım Servisi ekibinin yaptığı müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bakırcı'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Eğitmen Kutsal Önsoy ise ayakta tedavi edildi.

Bakırcı'yı hastanede ziyaret eden Rize Valisi Nurullah Çakır, "Doktorlarla görüştüm. Çok şükür herhangi bir şeyi yok. Belli bir süre müşahede altında tutularak taburcu edilecek." dedi.

Eğitmen Kutsal Özsoy ise tüm önlemleri almalarına rağmen kalkış için koştuk. Zeminin dik olmasından dolayı kaza geçirdik." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel