Revi'den muhalefete mesaj

Haber61/Haber ServisiAK Parti Trabzon Milletvekillerinin aday tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, çok sert konuştu.“Sayın Süleyman Soylu ile birlikte artık 50 adayımızla beraber sahadayız. Artık sahadayı

Revi'den muhalefete mesaj

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekillerinin aday tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, çok sert konuştu.

“Sayın Süleyman Soylu ile birlikte artık 50 adayımızla beraber sahadayız. Artık sahadayız. Halkımıza yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlatacağız” diyen Revi, seçim çalışmalarında hangi yolu izleyeceklerinin tüyosunu verdi.

“Diğer partilerin konuşmaları yada çalışmaları bizi çok ilgilendiremeyecek ama bir şeyle çok uğraşacağız” diyen Revi, cemaati düşman ilan ederek, “Bu paralel yapıyla ihanet örgütüyle sürekli uğraşacağız. Milletimize yaptıkları bu fesatlıkları bir bir anlatacağız” şeklinde konuştu.

Ayrıca Haydar Revi, “6-0 bizim ana hedefimizdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler