Revi'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzon İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi ve beraberindekiler, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.İl Genel Meclisi'nde yapılan seçimlerde yeniden Meclis Başkanı seçilen Haydar Revi, komisyon başkanları, başkan vekilleri ve

Revi'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzon İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi ve beraberindekiler, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

İl Genel Meclisi'nde yapılan seçimlerde yeniden Meclis Başkanı seçilen Haydar Revi, komisyon başkanları, başkan vekilleri ve komisyon üyelerini makamında kabul eden Başkan Gümrükçoğlu, yerel yönetimler olarak Trabzon'u ileriye taşıyacak çok güzel çalışmaları birlikte yürüttüklerini söyledi.

Revi ve komisyon üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Gümrükçüoğlu, ''İl Genel Meclisi ve belediye bugüne kadar her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdü. Bizler her zaman onların yanında, onlar da bizlerin ayında oldu. Bu güzel birlikteliğin Trabzon için en güzel fotoğraf olduğunu ifade etmek istiyorum'' dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Revi ise hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, kendilerine her zaman destek veren Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler