Revi: Desteğimizi esirgemedik...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlıüı aday adaylığı sürecinde aday adayı olan Haydar Revi , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanı adayı olarak Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu resmen açıklamasının ardından Haber61 Tv’ye açıklamalarda bu

Revi: Desteğimizi esirgemedik...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlıüı aday adaylığı sürecinde aday adayı olan Haydar Revi , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanı adayı olarak Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu resmen açıklamasının ardından Haber61 Tv’ye açıklamalarda bulundu.

Aslan Kar ve Orhan Çavuşoğlu’nun sunduğu Siyaset Özel programına bağlanarak açıklamalarda bulunan Haydar Revi şöyle konuştu:

Genel Merkezde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldık. Yemek arasından sonra Ankara Ticaret Odasının büyük salonunda  toplandık

Başbakan il başkanları toplantısında konuşması tamamladı ve ardından başkan adaylarının açıklanmasına geçildi. Az önce Trabzon da açıklandı. Hala devam ediyor.

Bizde ekip olarak kalabalık geldik. Heyecanlıydık. Desteğimizi hiç esirgemeidk sesimizi hiç kesmedik. Açıklamalar devam ediyordu. Biz salon dışına çıktık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel