Reşadiye kavşağı sorun oluyor!

 Trabzon’da tartışmalara yol açan Reşadiye Kavşağı çalışması ‘yayaların’ adeta kabusu oldu. Çalışmalar nedeniyle iki geçidin kapatılması yayaları kaza tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. FUTBOL AKADEMİSİ Karayollarının açtığı ihale sonucunda taşeron firma

Reşadiye kavşağı sorun oluyor!

 

Trabzon’da tartışmalara yol açan Reşadiye Kavşağı çalışması ‘yayaların’ adeta kabusu oldu. Çalışmalar nedeniyle iki geçidin kapatılması yayaları kaza tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.
 
FUTBOL AKADEMİSİ
 
Karayollarının açtığı ihale sonucunda taşeron firma tarafından yürütülen yeni kavşak düzenleme çalışmalarında adeta yayalar yok sayıldı. Kavşağın hem Trabzonspor Futbol Akademisi hem de İtfaiye Müdürlüğü önündeki yaya geçitleri iptal edilirken her iki bölgede de zemin etüdü çalışması başlatıldı.
 
KAVŞAĞIN İÇİNDEN!
 
Kentin en yoğun kavşaklarından biri olan söz konusu bölgede yayalar için yeni bir düzenleme yapılmaması vatandaşları zor durumda bıraktı. Hem Futbol Akademisine giden çocuklar hem de Akçaabat minibüslerine binmek için karşıya geçmek isteyen vatandaşlar döner kavşağın içinden geçmek zorunda kalıyor ve büyük tehlike yaşıyor.
 
HİÇ BİR ÖNLEM YOK
 
Yetkililerin yayalar için hiçbir önlem almamasını ve bölgedeki yaya trafik ışıklarının iptal edilmesini eleştiren vatandaşlar, “Yayalar adeta yok sayılmış. Büyükler belki araçlar için yanan ışıklardan faydalanarak karşıyla geçebilir ancak burayı çocuklar da kullanıyor ve büyük tehlike altındalar. Acilen önlem alınması gerekir” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel