Renkli görüntüler ortaya çıktı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde her Ramazan ve Kurban Bayramı'nın son gününde bir araya gelen gençler renkli görüntüler oluşturdu.İlçenin en işlek caddesinde yürüyen genç kız ve erkekler, birbirleriyle tanışmaya çalıştı.Halk arasında 'Kızlar Bayramı' olarak

Renkli görüntüler ortaya çıktı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde her Ramazan ve Kurban Bayramı'nın son gününde bir araya gelen gençler renkli görüntüler oluşturdu.

İlçenin en işlek caddesinde yürüyen genç kız ve erkekler, birbirleriyle tanışmaya çalıştı.

Halk arasında 'Kızlar Bayramı' olarak bilinen günde gençler en güzel kıyafetlerini giyerek Hükümet Caddesi'nde buluşuyor.

Yaklaşık 700 metrelik caddenin bir ucundan öbür ucuna gidip gelen gençler yeni arkadaşlıklar edinmeye çalıştı.

Yıllar önce kızlar bayramında tanışarak evlenen çiftler, bu kez bayrama çocukları ile birlikte gezmeye geldi. Özellikle erkekler, gruplar halinde gezen kızların peşine takılıp konuşmaya çalıştı.

 Erkeklerin kimisi ise cadde kenarındaki banklara oturup beğendikleri kızlarla göz teması kurdu.

 Bazı genç kızlar ise kendilerini görüntüleyen kameraları görünce yüzlerini saklayarak kaçmaya çalıştı.

Yıllar önce bayramda tanışan Dursune (46) Ahmet Şen (46) çifti, yıllar sonra bayrama Sinem (12) ve Gizem (18) adında 2 kızı ile birlikte katıldı.

Kızları ile birlikte caddede yürüyen Ahmet Şen geleneklere göre bayramı kutladıklarını söyledi.

Gezmekten yorulan gençler ise cadde üzerinde bulunan banklara oturarak dinlemeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler