Rektör Attar'a Bakü'den davet var

 Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, 3-8 Ekim 2012 tarihleri arasında Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'nın Davetlisi olarak başkent Bakü’de uluslararası bir toplantıya katılacak.  Bakü’de 5 gün kalacak olan Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, üniv

Rektör Attar'a Bakü'den davet var

 

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, 3-8 Ekim 2012 tarihleri arasında Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'nın Davetlisi olarak başkent Bakü’de uluslararası bir toplantıya katılacak. 
 
Bakü’de 5 gün kalacak olan Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, üniversitedeki iş ve işlemlerin aksamaması için Strateji Geliştirme, İdari ve Mali İşler, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi ile Personel Dairesinin haftalık programları görüşerek fikir alış verişinde bulundu.
 
Rektörlüğe bağlı Daire Başkanları ve Teknik Danışmanların katıldığı haftalık görüşme ve istişare toplantısı gerçekleştiren Attar, gerçekleştirilen toplantının ardından tadilat ve yapım çalışmaları aralıksız süren Tıp Fakültesi Morfoloji Binası'nı gezerek inceleme yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel