Recep Kızılcık'a ziyaret

Karadeniz Gezisi gerçekleştiren Tekirdağ Belediyesi çalışanları Trabzon’a ziyaretlerinde hemşerileri Vali Kızılcık’ı unutmadılar. Trabzon'un turizm alanında yükselen bir değer olduğuna dikkat çeken Vali Kızılcık, bölgenin dört mevsimde de turizme müsait o

Recep Kızılcık'a ziyaret

Karadeniz Gezisi gerçekleştiren Tekirdağ Belediyesi çalışanları Trabzon’a ziyaretlerinde hemşerileri Vali Kızılcık’ı unutmadılar. Trabzon'un turizm alanında yükselen bir değer olduğuna dikkat çeken Vali Kızılcık, bölgenin dört mevsimde de turizme müsait olduğunu söyledi. Trabzon'da yaz mevsiminde sahilde kızgın güneş olurken, 1 saatlik kara yoluyla zirvede serin bir havanın hakim olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, turizm alanında projelendirme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini çok beğendiklerini belirten Tekirdağ Belediyesi çalışanları, misafirperverliğinden dolayı hemşerileri Vali Kızılcık’a teşekkür ettiler.

Vali Kızılcık’ın ziyaretlerinden ötürü Tekirdağ Belediyesi çalışanlarına Trabzon’un yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye paketi verirken, hemşerileri de Vali Kızılcık’a bir hediye paketi verdi. Toplantının ardından Vali Kızılcık ve Tekirdağ Belediyesi çalışanları Valilik önünde toplu fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler