Recep Çebi verdiği sözler için çalışıyor

Trabzon’un Araklı ilçe Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Belediyesi olarak vatandaşa verdikleri sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.Araklı’da heyelanlarda zarar gören yolların bakımlarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten

Recep Çebi verdiği sözler için çalışıyor

Trabzon’un Araklı ilçe Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Belediyesi olarak vatandaşa verdikleri sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Araklı’da heyelanlarda zarar gören yolların bakımlarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Çebi ”Biz vatandaşa açık, her şeyi onlarla paylaşacağımızı söylemiştik ve bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Araklı’da yaşayan herkesin belediyede olup bitenleri bilmeye hakkı var.

Çünkü belediyenin ürettiği her hizmet, ya da üretemediği her hizmet, Araklı’da yaşayan herkesi yakından ilgilendirmektedir. Biz bu şehrin kalkınmasında, modernleşmesinde, temiz ve yaşanabilir bir çehreye kavuşmasında, daha çağdaş hale gelmesinde herkesin eşit sorumluluk üstlenmesini istiyoruz. Bireysel çalışmalarla sonuç alınmayacağına inanıyorum. Ben Araklı ’da yaşayan insanları bir aile olarak görüyorum. 30 bin kişilik bu ailede herkes sorumluluğunu bilmeli, fedakarlık yapmalı” dedi.

" ‘Bana ne’ zihniyeti ile hareket etmek, başta kentimize olmak üzere hepimize zarar verir” diyen Çebi “Günü düşünen bir anlayıştan uzak, geleceğe uzanan ve geleceği planlayan bir hizmet anlayışı içerisinde insanımıza ve şehrimize hizmet etmekteyiz. Çünkü günü düşünen bir anlayışla hareket etmek geleceğe problemler de bırakmak demektir. Bu nedenle çağdaş ve her gün kendini yenileyerek gelişen bir araklı için kalıcı adımlar atmaktayız. Göreve geldiğimiz günden itibaren planlı ve programlı bir şekilde içme suyu, alt yapı, yol, dinlenme alanları, araç filomuzun yenilenmesi ve artırılması, sosyal ve kültürel çalışmalar ile sosyal yardımlaşma alanlarında önemli hizmetler ürettik. Bununla birlikte önemli projeleri de başlattık ve tamamlıyoruz. Araklı’da alt yapı olarak başlattığımız bu hamleler tüm hızıyla devam ediyor. Araklı sahil projesi. Araklı Karadere projesi. Yeni yollar ve yeni içme suyu hatları ile Araklı geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel